Saga Bloc Cenzor - pentru cenzoratul asociatiilor de proprietari

Saga Bloc Cenzor

Saga Bloc Cenzor este un  program creat pentru cenzorul asociatiei de proprietari cu scopul de a-l asista pe acesta in verificarea evidentei asociatiilor de proprietari. Printr-o interfata simpla de utilizat acesta permite cenzorului sa bifeze principalele domenii de verificare prin parcurgerea unor pasi predefiniti de de verificare pentru fiecare.

 

Acest program reprezinta o unealta simpla pentru structurarea operatiilor de verificare si inregistrarea rezultatelor obtinute in baza unui nivel de incredere si a unui domeniu de verificat.

 

Folosind acest program veti utiliza predominant jurnalul de verificari, ecranul in care veti inregistra operatiile de verificare pe care le veti efecuta pentru asociatiile de proprietari. Aditional aveti ecranul pentru inregistrarea datelor dvs. (cenzorului), ecranul pentru inregistrarea asociatiilor de proprietari si ecranul pentru arhivarea bazei de date pentru backup si/sau transfer.

La inregistrarea unei verificari selectati asociatia, domeniul de verificat si perioada de verificare. 
Pentru domeniul de verificare va fi afisata o lista predefinita cu principalele operatii care trebuie parcurse pentru obtinerea unei opinii fundamentale asupra domeniului verificat in perioada selectata.
Intocmiti lista cu documentele verificate din domeniu care au stat la baza opiniei. 
Atribuiti parametrii de calitate operatiunilor verificate si completati eventualele concluzii si recomandari. 
Intreaga verificare poate fi tiparita pe un raport de cenzor.

 

Programul poate fi descarcat si utilizat gratuit pentru o perioada de 30 zile folosind link-ul de mai jos. La finalul perioadei de evaluare va trebui sa achizitionati o licenta de utilizare daca doriti sa folositi programul in continuare.

 

Pretul unei licente de utilizare este de 100 Lei. Impreuna cu licenta de utilizare veti primi gratuit un abonament de 12 luni pentru actualizari si suport tehnic. Abonamentul poate fi prelungit ulterior pentru 12 luni contra valorii de 100 Lei. Comanda acum!

 

Prin imaginile urmatoare puteti observa cum arata programul in timpul utilizarii, acestea prezentand cateva din ecranele de lucru ale programului.

spatiul de lucru si meniul programului saga bloc cenzor
 lista si ecranul de operare pentru introducerea datelor unei asociatii de proprietari si determinarea nivelului de incredere al acesteia Ecranul pentru introducerea unei operatii de verificare a documentelor asociatiei pe doemnii de verificare si lista de evaluari Ecranul pentru arhivarea bazei de date in scopul pastrarii unui backup si a transferului acesteia