Produse

logo saga program de contabilitate societati comerciale, administrare asociatii de proprietari si case de amanet

O posibila alternativa la sistemul contabil actual
www.nouaconta.ro

Saga C.P. - programul de contabilitate saga

 
Programul SAGA C.P. este un program de contabilitate integrat pentru principalele elemente patrimoniale ale firmei (imobilizari, stocuri, salarii, furnizori, clienti, trezorerie). Pe langa acoperirea necesitatilor de contabilitate financiara printr-un mecanism extrem de simplu, programul permite si o urmarire eficienta a cheltuielilor, veniturilor si respectiv a profitului atat pe centre de profit configurabile de catre utilizator cat si pe sursele de venit concrete ale activitatii / purtatori (marfuri, produse, servicii)..

Register to read more...

Saga ManProp - managementul proprietatilor inchiriate

 
Programul Saga ManProp este un program software destinat managementului proprietatilor imobiliare (apartamente, cladiri, spatii comerciale) exploatate prin inchiriere. Dupa structurarea proprietatii pe locatii de inchirieire se introduc contractele de inchiriere. Pentru fiecare contract in parte se urmareste calculul chiriilor lunare (in euro sau lei), facturarea si incasarea chiriilor. Cu ajutorul programului se evidentiaza colectarea si repartizarea cheltuielilor de intretinere lunare pe locatiile inchiriate prin diverse metode de repartizare (nr. de persoane, suprafata, contorizari) pentru care se asigura, de asemenea, o evidenta a facturarilor si incasarilor. Programul asigura un calcul automat al penalizarilor pentru platile intarziate. Sunt oferite o serie de rapoarte specifice precum si o analiza a rentabilitatii proprietatii.

Register to read more...

Saga Bloc Admin - evidenta primara si contabila pentru asociatiile de proprietari

Saga Bloc Administrator ("Saga Bloc Admin") este solutia propusa de noi pentru administratorii asociatiilor de proprietari.
Acest program software faciliteaza evidenta primara - operatiunile de colectare si repartizare a cheltuielilor pe apartamente, intocomirea tabelului de intretinere, incasarile si platile din trezorerie, constituirea si utilizarea fondurilor, etc - operatii care sunt contate automat in evidenta contabila.
In baza datelor inregistrate in program se furnizeaza principalele rapoarte si situatii de centralizare: fisele apartamentelor, registrele obligatorii pe apartamente, registrul jurnal contabil, fise de cont, registrul inventar, situatia elementelor de Activ si Pasiv.

Register to read more...

Saga Amanet - software pentru casele de amanet

 
Programul Saga Amanet este un program software pentru activitatea caselor de amanet care opereaza atat cu gajuri in obiecte de aur cat si cu alte tipuri de gajuri (electronice, auto, imobiliare, etc). Se asigura lucrul simultan cu mai multe tipuri de contacte total configurabile pe transe de imprumut, dobanzi si perioade de contract. Se pot efectua prelungiri si restituiri partiale de gajuri in cadrul contractelor. In privinta gajurilor expirate programul ofera posibilitatea valorificarii acestora in executare directa sau prin trecere in proprietate. Modulul de vanzare din program permite urmarirea vanzarilor. Se pot opera de asemenea transferuri intre mai multe puncte de lucru. Programul ofera situatiile specifice: rapoarte de gestiune, liste de inventar, centralizatoare, analize.

Register to read more...

Saga Bloc Conta - contabilitate pentru asociatiile de proprietari

Programul Saga Bloc Conta este un program software destinat evidentei contabile a asociatiilor de proprietari. Inregistrarea operatiunilor specifice se face prin jurnale de operatii distincte: operatii de colectare cheltuieli / venituri, operatii determinate de tabelul de intretinere, operatii de trezorerie, operatii diverse - in baza unor configurari contabile initiale.
Pe baza datelor inregistrate in jurnalele de operatii se furnizeaza si principalele rapoarte si situatii de centralizare: registrul jurnal contabil, fise de cont, registrul inventar, registrele obligatorii / apartamente, situatia elementelor de Activ si Pasiv.

Register to read more...

Amanetyst

Programul Amanetyst este destinat caselor de amanet cu o structura organizationala simpla cu scopul de a oferi flexibilitate in configurarea contractelor pe loc in opozitie cu rigiditatea determinata de o configurare prelabila a tipurilor de contracte. Acest model este ideal pentru o afacere la inceput de drum, cu un singur punct si un angajat de incredere. 

Register to read more...

RJC Bloc - registru jurnal contabil pentru asociatiile de proprietari

RJC Bloc ("Registru Jurnal Contabil Bloc") este un program cu ajutorul caruia se administreaza evidenta contabila a unei asociatii de proprietari. Instrumentul contabil utilizat este registrul jurnal contabil (de unde si denumirea programului).

Register to read more...

Saga Bloc Cenzor

Saga Bloc Cenzor este un  program creat pentru cenzorul asociatiei de proprietari cu scopul de a-l asista pe acesta in verificarea evidentei asociatiilor de proprietari. Printr-o interfata simpla de utilizat acesta permite cenzorului sa bifeze principalele domenii de verificare prin parcurgerea unor pasi predefiniti de de verificare pentru fiecare.

Register to read more...

Autentificare

Autentificati-va aici pentru
kit-ul de actualizare al
programului Saga C.P.